GK3

Már az első megfigyelésektől kezdve, hogy a ponty hogyan reagált erre a bojlira, egyértelmű volt, hogy hihetetlen pontyfogó lesz, és a tesztek bebizonyították, hogy ez igaz. Minden alkalommal, amikor más bojlival együtt használták összehasonlításképpen, több pontyot fogott, néha 10-szer többet.
Ez egy új generációs pontycsali, amely a tápanyagok maximális elérhetőségét biztosítja. Különböző élesztők, májpor, előemésztett fehérjék és szénhidrátok kombinációja alapján könnyen emészthető és felszívódó táplálékforrást biztosít. A többi bojlihoz hasonlóan mi sem használunk tartósítószert, amely gátolhatja a ponty emésztőrendszerében a baktériumok szaporodását, amelyek jelentősen hozzájárulnak a ponty táplálékának emésztéséhez. Egy lépéssel tovább lépünk azáltal, hogy figyelmen kívül hagyjuk a tojást és a tojásszármazékokat, amelyek a tripszin enzim inhibitorát tartalmazzák, amely enzim nagyrészt felelős a ponty fehérjék emésztéséért.
Az elkészült bojli körülbelül 20%-ban oldható összetevőket tartalmaz, amelyek lassan felszabadulnak a vízbe, az indiai fűszerek titkos keveréke mellett, amelyek hihetetlen illatot kölcsönöznek neki, és létrehozzák ennek a bojlinak a vonóerejét.