83107868_1780791122051750_712542968556290048_n.jpg

Azoknak a horgászoknak, akik a minőséget kedvelik, és nem kívannak komromisszumot kötni. 

Rólunk

Mióta a 80-as évek elején kifogtam az első pontyomat, a pontyhorgászat életem elsődleges szenvedélyévé nőtte ki magát. Arra ösztönzött, hogy ezért feladjam otthonom kényelmét, és számtalan órát töltsek a tavak és folyók partján a következő kapásig. 2018-ban főállású pontyhorgászként utaztam körbe Európát, amikor is Magyarországra és Gyékényesre vezetett a szenvedélyem. Úgy érzem, otthonra találtam, és itt alapítottam meg a Carp Man Abroad nevű vállalkozásomat.

 

Közel 40 éves pontyhorgász tapasztalattal, sok új és régebbi trendet láttam. Tudom, hogy több cégnél a termékek eladásának célja a horgászok megtévesztése, nem pedig a fogási eredmények javítása. A Carp Man Abroad azon elven alapul, hogy a legjobb minőségű termékek értékesítésével segíti a pontyhorgászokat. Olyan termékeket árulunk, amelyeket személyesen használok, vagy olyan tapasztalt horgászok használnak, akiket ismerek és  a véleményét tiszteletben tartom.

 

Ha a CARP MAN ABROAD-tól vásárol, biztos lehet abban, hogy olyan termékeket vásárolhat amelyek mögöt negyven év tapasztalat van. 

 

Andrew Hudson 

Üzenjen nekünk

Köszönjük! 

Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy csak információt szeretne, kérjük, küldjön egy üzenetet, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk önnel.