A Carp Man Abroad számos szolgáltatást kínál, amelyek lehetővé teszik saját egyedi bojlik készítését. Kövesse az alább leírt egyszerű lépéseket a személyre szabott bojlik létrehozásához.

 

1. Módszer

1. lépés: Válassza ki a választott alapkeveréket a listából.

2. lépés: Válassza ki a poros adalékanyagok, például a GLM, a porfokozók / vonzókat.

3. lépés: Válassza ki az aroma- vagy aromakombinációt és a folyékony adalékokat.

4. lépés: Válassza ki a kívánt színt és méretet.

 

 

2. Módszer

Adja meg nekünk a saját receptjét, és hagyja, hogy szüntessük meg a gondot. Felhívjuk figyelmét, hogy szükség lehet kis változtatásokra a receptben annak érdekében, hogy a készülékeink feldolgozhassák őket.

 

 

3. Módszer

Velünk együtt dolgozzon ki egy teljesen egyedülálló csalit. Válassza ki az összetevőket, az adalékanyagokat és az ízeket, és együtt fogunk dolgozni egy olyan bojli előállításában, amely megfelel az Ön igényeinek.

1. lépés: Mondja el nekünk igényeit. Halliszt / madármag / dió / stb. Alapú bojlit szeretne? Felhasználhatósági idő vagy fagyasztva? Kemény vagy puha? Javasolhatunk olyan összetevők sorozatát, amelyek alapján alapozhatjuk a bojlit.

2. lépés: Válassza ki a folyékony adalékanyagokat és aromákat.

3. lépés: Kisméretű mennyiséget fogunk előállítani a tesztkészletünkben, és készítünk egy videoklipet, amely bemutatja a ponty válaszát.

4. lépés: Ha elégedett a javasolt csalival, akkor kis mennyiséget teszünk be a berendezéseinken, hogy optimalizáljuk a pasztát és a berendezés beállításait, majd teljes méretű tételt készítsünk.

paragraphs.