Ízesített Mogyoró és Magvak

A magok és a mogyorófélék pontycsaliként való felhasználása a horgászat korai napjaitól kezdve meghatározó. A horgászok megpróbáltak egyedülálló csalit létrehozni ízesítők és édesítőszerek hozzáadásával, hogy növeljék a csali vonzerejétt. A Carp Man külföldön előkészített mogyorófélék és magok sorozatát gyártja, beleértve hozzáadott ízfokozókat is. Nálunk bármelyik mogyoró és mag-sorozat megrendelhető az Ön által választott ízekkel és ízfokozókkal.

 

A mogyoróféléket vagy a magvakat először tiszta vízzel célszerű öblíteni, majd a hozzáadott aromával és / vagy ízfokozóval áztatni 24 órán keresztül a főzés előtt. A főtt mogyoróféléket vagy magvakat ezután vákumcsomagolásban vagy csali vödörbe helyezzük, miközben még meleg.

 

Ha mogyorófélék és magvak keverékét készítjük, akkor mindegyiket külön célszerű főzni, hogy biztosítsuk az optimális főzési időt. Ezután összekeverjük és tároljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az árakra és a szállítási dátumra vonatkozó igényeivel.

 

1. TIPP: Minden pontyhorgász tudja, hogy mennyire szeretik a pontyok a tigrismogyorót, de a pontyok nem képesek teljesen megemészteni őket, így a tigrismogyoró apró darabjai átjutnak az emésztőrendszerükön és épek maradnak. Ezeket a kis tigrismogyoró-darabokat más pontyok enni fogják. Az apróra vágott vagy zúzott tigrismogyorónak a mogyoró és magkeverékébe történő beépítése növeli a ponty vonzerejét.

 

2. TIPP: Nagyon kevés csalétek felel meg a tigrismogyorónak a pontyhoz való vonzódásához, de a kender és a földimogyoró ebben a sorrendben a második, amelyeknek a ponty egyformán megszállottja lehet.

 

3. TIPP: Helyezzenek természetes édesítőszereket a mogyorófélékhez / magokhoz.

 

Kedvelt keverékem: 25% kender, 25% tigrismogyoró, 20% földimogyoró, 20% apróra vágott tigrismogyoró, 10% földimogyoró-granulátum. Főzés után hagyja 2-3 napig lezárt tartályban használat előtt, mielőtt a keményítő természetes cukorrá bomlik.